Game Time 2 - Hjälp oss!

Vill ni se fler streamade elitsquashmatcher?

Under Februari-månad streamade vi på Östsvenska Squashförbundet varje tisdag elitsquashmatcher med några av landets bästa spelare – Vi kallade sändningarna Game Time. Sändningarna var mycket lyckade och har fått stort engagemang i sociala medier. 4 matcher streamades och totalt har sändningarna nått över 20 000 personer.

I april planerar vi att hålla en upplaga 2 av Game Time, en ännu bättre och ännu roligare version - där den 7-faldiga SM-guldmedaljören Christian Drakenberg kommer delta. För att kunna genomföra det behöver vi bättre filmutrustning, prispengar till spelarna och mikrofoner för bättre ljudinspelning och livekommentator under matcherna!

Nu behöver vi er hjälp och allt stöd vi kan få!

STÖD OSS PÅ TARGET AID LÄS MER HÄR OCH SKÄNK


Är ert företag intresserade av att få exponeras till över 5000 personer per sändning?

Hjälp då till och sponsra en eller flera av deltävlingarna! Vi erbjuder möjlighet till fakturering. Maila oss på ostsvenskasquashforbundet@gmail.com för mer information!

Vi erbjuder följande sponsorpaket:

Exponering i samtliga av våra sociala kanaler samt hemsida under alla veckans inlägg, reklamplats under sändningen samt presenterade som veckans partner, taggad som samarbetspartner i sociala medier.

  • Guldsponsor - 10 000 kronor, alla deltävlingar

  • Silversponsor - 7000 kronor, 2 deltävlingar

  • Bronssponsor - 4000 kronor, 1 deltävling
chrillejpg